جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر
موارد یافت شده: 1
1 -
تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر
خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
حمید شایان
مدل شکل فعال
محمد فارسی
اقتصاد
مهندسی برق
مهندسی برق
الکترونیک
الکترونیک
الکترونیک
مژگان
حسابداری
انورت
اتصالات صلب
اتصالات صلب
پیزوالکتریک
حامد امین زاده
پرویز رضوانی مقدم
محسن جهان
حافظی
خوش سلیقه
هاشمی
کرمی
ارزیابی
ارزیابی
ارزیابی
ارزیابی نظام
آمریکا
مهدی مرادی
مهدی صالحی
روسیه